Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies perquè puguem millorar la seva experiència en els nostres llocs. Consultar

Congelats Cadí és una empresa familiar fundada a l’any 1.983, que es dedica a la venda d'aliments congelats. El primer establiment es va obrir a Vilafranca del Penedés al Mercat Sant Salvador. Actualment ens pot trobar en el nostre establiment  de Vilanova i la Geltrú.

Des de l'any 2000 estem integrats en un grup de compra per aconseguir la millor qualitat al millor preu. Des dels inicis sempre hem apostat pels productes de millor qualitat del mercat, seleccionant rigorosament cadascun d'ells abans d'oferir-los als nostres clients,  actualment disposem de més de 500 referències. Ara podrà tenir casa seva  tots aquests productes d'una manera molt senzilla i còmoda per vostè, aquesta botiga online  conté tota la gamma que pot trobar en la nostre botiga; marisc, peix, verdures, pre-cuinats, postres, gelats….. …..Nosaltres l'hi portem a casa al mateix preu que pot trobar en el nostre establiment. Volem agrair a tots els nostres clients la seva magnífica aportació amb la seva informació i suggeriments que ens ha portat a tenir el millor en productes congelats, també als nostres col·laboradors i proveïdors que sense la seva ajuda no hauria estat possible aquesta evolució de l'empresa.