GYOZA TORI YASA
Ingredients: Verdures (col, ceba, cibulet xinès) Farina de blat, pollastre, aigua, pa ratllat, sal, all, midó de blat de moro, salsa de soia, oli de sèsam, jenjibre. Al·lergògens: per als al·lergògens, inclosos els cereals que contenen gluten, blat, soia i sèsam. Pot contenir ous i mol·luscs.
És millor fer-lo servir congelat. Per sofregir: tireu una cullerada d'oli en una paella i escalfeu-ho, fregiu-ho durant dos minuts; a continuació, afegiu-hi una tassa d'aigua de 60 ml a la paella, i deixeu-ho bullir tapat durant dos minuts; traieu la tapadora i torneu a bullir-ho durant un minut fins que l'aigua es consumeixi. Per fregir: fregiu-ho amb força oli a170-180ºC durant uns 3 minuts. Bullir: bulliu-ho a foc lent durant 3 minuts i 30 segons aprox. Vapor: cuineu-ho al vapor a 100ºC durant 5 min aprox.