Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies perquè puguem millorar la seva experiència en els nostres llocs. Consultar
EMPANADILLAS SELECTAS DE BONITO
EMPANADILLAS SELECTAS DE BONITO
Preu reduït - 1,00 €

CRESTES SELECTES DE TONYINA

una forma diferent de menjar peix; farcides de bonítol a l'estil casolà

Ingredients: Farina de BLAT, tomàquet, aigua, oli i greix vegetal (palma i gira-sol en proporció variable), concentrat de tomàquet, tonyina en oli de gira-sol (TONYINA (4,4%), oli de gira-sol, sal), ceba, sucre, tonyina en escabetx (TONYINA (2,5%), vinagre, oli de gira-sol, aigua, sal), OU cuit, oli de gira-sol, sal, pebrot (pebrot vermell, aigua, sal), llevat.Nota: Tonyina del nord (Thunnus alalunga), llistat (Katsuwonus pelamis) i rabil (Thunnus albacares) capturats en el Pacífic (FAO 61 i 71), Índic (FAO 51) i Atlàntic (FAO 21 i 31) amb sedales i hams.

En forn: Escalfar el forn a 220 °C. Col·locar les crestes en la part central del forn i escalfar-les fins que estiguin lleugerament daurades (10 minuts aprox.) Truc del xef: Pinta les crestes amb ou batut abans de cuinar-les per a obtenir un resultat més daurat i cruixent!En paella / fregidora: Fregir les crestes sense descongelar fins que estiguin daurades (175 °C), durant 4 minuts aproximadament. Assegurar que s'aconsegueix 73 °C en el centre del producte.

2446
7,95 €
6,95 €
(6,95 € /Kg)
Impostos inclosos
Quantitat