Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies perquè puguem millorar la seva experiència en els nostres llocs. Consultar
EMPANADILLAS SELECTAS DE BONITO
EMPANADILLAS SELECTAS DE BONITO

CRESTES SELECTES DE TONYINA

una forma diferent de menjar peix; farcides de bonítol a l'estil casolà

Ingredients: Farina de BLAT, tomàquet, aigua, oli i greix vegetal (palma i gira-sol en proporció variable), concentrat de tomàquet, tonyina en oli de gira-sol (TONYINA (4,4%), oli de gira-sol, sal), ceba, sucre, tonyina en escabetx (TONYINA (2,5%), vinagre, oli de gira-sol, aigua, sal), OU cuit, oli de gira-sol, sal, pebrot (pebrot vermell, aigua, sal), llevat.Nota: Tonyina del nord (Thunnus alalunga), llistat (Katsuwonus pelamis) i rabil (Thunnus albacares) capturats en el Pacífic (FAO 61 i 71), Índic (FAO 51) i Atlàntic (FAO 21 i 31) amb sedales i hams.

En forn: Escalfar el forn a 220 °C. Col·locar les crestes en la part central del forn i escalfar-les fins que estiguin lleugerament daurades (10 minuts aprox.) Truc del xef: Pinta les crestes amb ou batut abans de cuinar-les per a obtenir un resultat més daurat i cruixent!En paella / fregidora: Fregir les crestes sense descongelar fins que estiguin daurades (175 °C), durant 4 minuts aproximadament. Assegurar que s'aconsegueix 73 °C en el centre del producte.

2446
7,95 €
(7,95 € /Kg)
Impostos inclosos
Quantitat