Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies perquè puguem millorar la seva experiència en els nostres llocs. Consultar
FILETE DE MERLUZA EMPANADO
FILETE DE MERLUZA EMPANADO

FILET DE LLUÇ EMPANAT

el millor lluç perquè vostè i els seus gaudeixin menjant peix

Ingredients: Lluç, empanat: pa ratllat (farina de blat, aigua, pimentón, "mejorante panario") sal, llevat, sucre i cúrcuma, oli de girasol, aigua, farina de blat, midó, surt suc de llimona concentrada. AL·LERGÒGENS: conté peix i gluten. Pot contenir traces de mol·luscs, crustacis, ou i llet de vaca.

Fregidora: no cal que el descongeleu; fregiu-lo amb força oli molt calent (180ºc) durant 5-6 min fins que estigui ben daurat. Forn: escalfeu el forn durant 10 min , col·loqueu-hi el lluç sense descongelar sobre la safata del forn amb paper de forn, enforneu-lo amb calor dalt i baix i amb el ventilador encès. Col·loqueu la safata a mitja altura durant 18-22 minuts aprox a 210ºc, s'ha de tombar a meitat de temps de la cocció. Paella: no cal descongelar-lo; escalfeu l'oli a 180ºc , fregiu-lo durant 5-6 min, doneu-li la volta a meitat de temps de fregida per formar una cobertura molt cruixent i fregiu-lo fins que estiguin ben daurat.

2459
7,85 €
(7,85 € /Kg)
Impostos inclosos
Quantitat