Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies perquè puguem millorar la seva experiència en els nostres llocs. Consultar
POLLO KENTUCKY
POLLO KENTUCKY

POLLO KENTUCKY

Ingredients: Pit de pollastre de pollastre marinada, pit de pollastre, aigua, extracte de llevat, midó d'arròs, sal, aroma, espècies, greix de pollastre, ceba en pols, empanat (farina de blat, midó de blat, glúten de blat, ceba en pols, sal, all en pols, espècies (conté api) colorant (extracte de pimentón) oli de girasol i aigua) Aquest producte ha estat elaborat en una fàbrica que empra, llet, ou, soia, crustacis, mol·luscs, peix, fruits de pela i mostassa.

No cal que ho descongeleu; fregidora: fregiu-ho amb força oli a 180ºC durant 3,5-6min. Paella: fregiu-ho a foc mitjà i amb força oli durant 2,5-3min. Forn (amb aire): escalfeu el forn a 220ºC, col·loqueu el producte directament congelat al forn a mitja altura i escalfeu-lo durant 8-9min, Forn (sense aire): escalfeu el forn a 220ºC, col·loqueu el producte directament congelat en el forn a mitja altura i escalfeu-lo durant 13-14 min.

2013
11,95 €
(11,95 € /Kg)
Impostos inclosos
Quantitat