Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies perquè puguem millorar la seva experiència en els nostres llocs. Consultar
CALAMAR TROCEADO REBOZADO (SEVILLANOS)
CALAMAR TROCEADO REBOZADO (SEVILLANOS)

CALAMAR TROSSOS ARREBOSSATS (SEVILLANOS)

trossos de calamar preparats a l'estil mariner, a punt per fregir.

Ingredients: Xipiró, oli de girasol, aigua, farina, blat de moro, midó de blat de moro, greix vegetal, gluten, sal, llevat i espècies. Conté cereals amb gluten i mol·luscs. Pot contenir traces de peixos, crustacis i derivats làctics.

Col·loqueu-los a la fregidora o paella amb força oli. Escalfeu-los fins que comencin a fumejar; seguidament introduir els calamarsons sense descongelar, en petites quantitats, deixant-los fregir fins que estiguin daurats (1-2 min aprox.) Forn: escalfeu el forn a 200º. Col·loqueu els calamarsons sobre la reixeta o safata sobre paper antiadherent i cuineu-los al forn durant 10-15 min, donant-los la volta a meitat de temps per obtenir un daurat més homogeni.

2239
10,90 €
(10,90 € /Kg)
Impostos inclosos
Quantitat